trešdiena, 2014. gada 10. septembris

veidojam ziedus

Visiem ir labi zināms,ka pie kādas tantiņas vai puķu veikalā nopirktie,mājās noplūktie ziedi pēc neilga laiciņa diemžēl zaudē savu burvību un novīst. Svaigos ziedus visbiežāk varam izmantot liekot puķu vāzē vai pinot vainagos,izmantot dekorēšanai.Tad nu es kā alternatīvu piedāvāšu pagatavot nenovīstošos ziedus,kurus varēs izmantot kā katram labāk patiks,piemēram,kaut kur piespraužot,izveidojot kātiņu un liekot vāzē,piestiprinot pie sienas vai izmantot vienalga kā pats vēlas. Ja būs atsaucība šim rakstam,tad pievienošu vēl attēlus ar aprakstiem kā izveidot nenovīstošus ziedus ar paša rokām.
Tādam vajadzētu izskatīties... Autors: SaulainaMeitene Veidojam ziedus 1
1. Tādam vajadzētu izskatīties mūsu gala iznākumam.
Lai pagatavotu šos skaistos... Autors: SaulainaMeitene Veidojam ziedus 1
2. Lai pagatavotu šos skaistos ziedus mums būs nepieciešams tik vien kā: aplikāciju papīrs dažādās krāsās (tā,lai nebūtu īpaši plāns vai īpaši biezs,jo viņu būs jāloka), šķēres,līme,spīdumiņi (lai aizpildītu vidu),kā arī līmes pistoli,ja plānots viņu piestiprināt vēl kaut kur (manā gadījumā pie adatiņām)
Vispirms jāsazīmē uz... Autors: SaulainaMeitene Veidojam ziedus 1
3. Vispirms jāsazīmē uz aplikāciju papīra tik lielus apļus kādus vēlaties redzēt ziedlapiņu izmērus. Pēc tam vienā vietā līdz pusei jāiegriež katrai ziedlapiņai.
Pēc tam blakus grieztajai... Autors: SaulainaMeitene Veidojam ziedus 1
4. Pēc tam blakus grieztajai vietai uzpilinām līmi un salokām aplīti un salīmējam to nedaudz kopā,lai veidotos skaista forma.
Tā izdara ar pārējiem... Autors: SaulainaMeitene Veidojam ziedus 1
5. Tā izdara ar pārējiem aplīšiem un līmē vienu zem otra. Līmē tik daudz ziedlapiņu cik pats vēlās,lai panāktu vajadzīgo kuplumu un lielumu.
Pēc tam pats pieloka lapiņām... Autors: SaulainaMeitene Veidojam ziedus 1
6. Pēc tam pats pieloka lapiņām vajadzīgo un patīkamo formu kā arī vidū nedaudz iepilina līmi un tad spīdumiņus,lai ziedam būtu vidiņš.
Pēc tam ziedus ar līmes... Autors: SaulainaMeitene Veidojam ziedus 1
7. Pēc tam ziedus ar līmes pistoli pielīmēju saspraužamajām adatām.Piemēram,šo var izmantot kā aksesuāru apģērbam.Tik pat labi var izmantot kā dekoru saiņojot dāvanu vai arī pielīmējot kātiņu kā mākslīgos ziedus savai istabai.
Autors: http://spoki.tvnet.lv/praktiskais/Veidojam-ziedus-1/563218

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru